напитки за отслабване

Свалянето на килограми и влизането в добра форма е по-лесно и приятно с ежедневна консумация на напитки за отслабване. Те ще разнообразят хранителния ви режим и ще ви помогнат да постигнете мечтаната фигура.

4 предложения за свежи напитки за отслабване

Зелен чай

В зеления чай се съдържат катехини – антиоксиданти, които ускоряват обмяната на веществата и спомагат за изгарянето на излишни мазнини. Освен това, в зеленият чай има високо съдържание на кофеин, който повишава енергията и благоприятства свалянето на килограми при трениране. Хората, които редовно консумират зелен чай са в по-нисък риск от развитие на диабет и сърдечно-съдови заболявания. Матча е вид зелен чай с богато съдържание на катехини, което го превръща в предпочитана напитка за отслабване.

Черен чай

Също както зеления чай, и черният е богат на вещества, които подпомагат отслабването. Този вид чай има високо съдържание на полифеноли, и по-специално флавоноиди. Приемът им спомага за редуциране на приема на калории, стимулира разграждането на мазнини и растежа на полезните бактерии в стомашно-чревния тракт.

banner

Джинджифил, лимон и кимион

Джинджифилът е известен със своите многобройни здравни ползи. Съдържа джинджерол – активен компонент, който спомага за овладяване на стомашни раздразнения, гастрит и синдром на раздразнените черва. Лимонът, от своя страна, има високо съдържание на витамин C, антиоксидантни и контролиращи теглото свойства. Като добавка кимионът е диуретик и спомага за здравословно сваляне на тегло. Блендирайте малка част от корен на джинджифил, добавете сок от лайм или лимон, щипка кимион, и допълнете с вода. Получената свежа напитка за отслабване консумирайте охладена.

Зеленчукови напитки за отслабване

Соковете от пресни зеленчуци са идеални за повишаване на дневния прием на витамини и сваляне на излишните килограми. Положителният им ефект се дължи на високото съдържание на фибри, които значително ограничават приема на въглехидрати. Когато консумираме зеленчукови напитки се чувстваме сити за по-дълго време, докато приемаме минимално количество калории. Най-полезните зеленчуци, които да включите в напитката си за отслабване са целина, морков, кейл или домат. Групирайте ги по ваш вкус или си направете напитка само от един зеленчук.

Още едно натурално средство за намаляване на теглото и поддържане на добра форма

Освен полезните напитки за сваляне на излишни килограми, добавете и още едно средство, което многократно да усили техния ефект. За здравословно отслабване се доверете на природния продукт Калорекс/Calorex®.

С Калорекс се постига естествено намаляване на теглото, изгаряне на излишните мазнини, ускоряване на метаболизма и потискане на силния апетит. Калорекс съдържа две натурални активни съставки – хром пиколинат и хидроксицитрат, благодарение на които топи мазнините, без да разгражда белтъците. Това благоприятства за поддържане на добро здраве и завидна фигура.

Калорекс се препоръчва за прием в комбинация със здравословна диета за отслабване и добра физическа активност. Няма противопоказания при дълговременна употреба.

Сподели: