не мога да отслабна

Ако сте от хората, които си задават въпроса „Защо не мога да отслабна, след като съм на диета и тренирам?“ – тази публикация е за вас. Поели сте по правилния път, но докато се стремите към целта си, изпускате дребни детайли, които силно влияят върху процеса. В следващите редове ще научите кои са най-често допусканите пропуски в борбата с излишните килограми и как да ги коригирате.

Не мога да отслабна, защото спазвам строга диета

В предишни статии сме подчертавали множеството негативи за здравето от спазването на рестриктивни диети. Те ще изтощят организма ви и не само няма да ви донесат желания резултат, а и ще застрашат сериозно здравето ви. Не изпадайте в лишения, а подхождайте разумно към хранителния си режим. Не изключвайте цели групи храни като заклеймените въглехидрати например, а ги консумирайте в нормални за целите ви стойности. Ако не можете да прецените сами какъв режим би бил подходящ за вашите цели, потърсете информация в мрежата или се консултирайте със специалист.

Не мога да отслабна, защото не броя калориите

Често срещан проблем при хората, които искат да свалят излишно тегло е, че не изчисляват калорийния си прием. Ако целта ви е да отслабнете, трябва да сте в калориен дефицит – да приемате по-малко калории, отколкото изгаряте. Когато сте в дефицит, храните се балансирано и тренирате, ще започнете бързо да горите мазнини и сваляте излишни килограми. Важно е да снижите приема си с 400 до 500 калории, по-голям дефицит би довел до йо-йо ефект. Използвайте мобилно приложение за лесно смятане на дневния калориен прием.

banner

Не мога да отслабна, защото не се движа достатъчно

Тренирате, но килограмите не намаляват. Може би причината е, че не сте достатъчно активни в ежедневието си. Понякога тренировките не са достатъчни, за да свалите излишните килограми, особено ако сте с наднормено тегло. Бъдете по-активни в ежедневието си, ходете по-дълго време пеша, карайте велосипед или се ангажирайте с любима ваша физическа активност.

Постигнете желаното здравословно тегло с помощ от природата

Всеки, който опитва да свали излишните килограми, знае колко много усилия коства ефективното отслабване. Няма магическа формула, чрез която моментално да се сдобиете с мечтаната фигура. Съществува обаче правилната комбинация, която ще ви помогне да достигнете целта си.

Подкрепете усилията си в борбата с килограмите с прием на Калорекс/Calorex®. Природният продукт е ненадминат помощник в отслабването, чрез който успешно и здравословно ще стопите мазнините и редуцирате телесната маса. Калорекс съдържа мощна комбинация от две съставки – екстракт от Гарциния Камбоджа и хром пиколинат, взаимно усилващи ефектите си.

С прием на Калорекс ще засилите метаболизма, намалите нивото на холестерола и триглицеридите, и изгаряте мазнини, като запазите мускулната си форма. Комбинацията на Калорекс с правилните тренировки и балансиран хранителен режим, ще допринесе за сваляне на излишното тегло без йо-йо ефект.

Сподели: