пиноленова киселина от ядки на корейски бор

Ползите от приема на пиноленова киселина от ядки на Корейски бор при отслабване са доказани в множество клинични проучвания. Приемана под формата на висококачествен продукт, тя спомага за намаляване на апетита, регулиране чувството за глад и постигане на здравословно отслабване. Научете повече за нея в следващите редове.

Повече информация за пиноленовата киселина

Пиноленовата киселина е важен представител на групата на ненаситените мастни киселини. Химичната ѝ структура се явява изомерна форма на т.нар. гама-линоленова киселина (GLA). Тя има силен ефект върху изгарянето на мазнините и ползването им като източник на енергия за организма. Имайки много близка до нея структура, пиноленовата киселина също има подобен ефект. Най-богатият източник на пиноленова киселина са ядките на Корейския бор. В тях се съдържа 40 пъти повече пиноленова киселина, отколкото в други борови ядки.

Ползи за здравето от прием на пиноленова киселина

Приемът на пиноленова киселина спомага за намаляване количеството на мазнините в кръвта, включително и на лошия холестерол (LDL-холестерол). Пиноленовата киселина има уникалната доказана способност да намалява апетита, стимулирайки секрецията на двата основни хормона, потискащи усещането за глад. Въпросните хормони са холецистокинин и глюкагон-подобен пептид 1. Секрецията на тези биологично активни вещества и отделянето им в кръвта отключва чувството за ситост. Стимулирайки секрецията им, пиноленовата киселина предпазва от излишен прием на калории. Продължителният прием на пиноленова киселина и регулираният калориен дефицит предлагат научно обоснована възможност за успешно намаляване и контролиране на теглото.

banner

Специално проучване, проведено в САЩ, определя оптималното дневно количество пиноленова киселина, което спомага за трайно отслабване. Учените проследяват състоянието на пациенти със затлъстяване. При тях приемът на 3 грама пиноленова киселина дневно е довел до намаляване на калорийния прием с близо 40% и успешно редуциране на теглото. Според специалистите, необходимата дневна доза пиноленова киселина за здравословно отслабване варира между 2 и 3 грама.

Как да си набавим оптимално количество пиноленова киселина от ядки на Корейски бор за ефективно и трайно отслабване?

Калорекс Апетин/Calorex® Apetin е специално разработено и патентовано натурално средство за отслабване, осигуряващо оптимални количества висококачествена пиноленова киселина от ядки на Корейски бор. Всяка капсула Калорекс Апетин доставя на организма 700 mg стандартизирана пиноленова киселина.

Приемът на Калорекс Апетин спомага за редуциране на теглото посредством регулиране на повишения апетит. Благодарение на мощната си активна съставка, Калорекс Апетин стимулира производството на двата пептидни хормона ССК и GPL1, които потискат глада. По този начин се създава чувство за ситост и се постига намаляване на излишния прием на калории при основните и междинните хранения.

Калорекс Апетин може да се приема от хора с наднормено тегло, както и от хора с нормално тегло за намаляване на апетита. Няма странични ефекти поради високото качество и природния произход на активната съставка.

Сподели: