танци за отслабване

Имаме добри новини – съществува начин да свалим излишните килограми с танци за отслабване. Раздвижването на фона на приятна музика може да замени скучните и монотонни тренировки във фитнеса, а ползите от тази активност са както за психическото, така и за физическото здраве. В следващите редове споделяме 3 от най-ефективните и приятни танцувални тренировки за отслабване, на които да се насладите!

Зумба танци за отслабване

Безспорно една от най-ефективните танцови форми за отслабване e Зумба тренировката, която комбинира елементи от салса, меренге, хип-хоп и самба, съчетани с клекове и напади. Тази активност е отлично кардио с елементи на фитнес тренировка. Питате се как е възможно? По време на Зумба класовете на фона на зареждащи латино ритми се изпълняват високо интензивни аеробни движения в комбинация с упражнения за стягане на проблемни зони като корем и седалище. Ползите за здравето и фигурата са удивителни! По време на едночасова Зумба тренировка се изгарят между 350 и 650 калории, постига се по-добра координация, гъвкавост и издръжливост. Не на последно място бързите танцувални движения подобряват функцията на дихателната и сърдечно-съдовата система. Един от безспорните плюсове на Зумба е, че всеки може да изпълнява движенията с интензитет, съобразен с индивидуалната физическа подготовка. Подходящо е тренировките да се практикуват два-три пъти в седмицата.

Танго

Тангото, определяно още като танца на страстта, е отличен начин за отслабване по двойки. Всъщност енергичните съблазнителни движения, които се изпълняват на фона на традиционна аржентинска музика, са много ефективни за тонизиране и разтягане на мускулите. Ако посещавате често класовете по танго, не само ще изгорите излишните мазнини в духа на танца, но ще изваете стройна фигура с изправена стойка. Според здравните експерти тангото може да помогне и за превенция на ревматизъм и артрит.

banner

Бели денс

Тези екзотични танци се фокусират върху грациозни поклащания на бедрата и торса, съчетани с енергично движение на корема. Предполагаме вече се досещате, че бели денс танците са отлично средство за топене на мазнини в областта на корема и талията. Но не бива да пренебрегваме ползите от ориенталския танц за оформяне на бедрата и задните части. Бавните и контролирани изометрични движения подобряват гъвкавостта и кръвообращението. По време на бели денс тренировка се изгарят около 300 калории.

Танци за отслабване и още нещо…

За да се радвате на трайни резултати при отслабване, е препоръчително да съчетаете приятните танцувални тренировки с балансирано хранене и прием на изцяло природен продукт. Калорекс/Calorex® безпощадно топи мазнините и помага в борбата с излишните килограми. Той съчетава 2 мощни активни съставки – екстракт от Гарциния Камбоджа и хром пиколинат. Тази рационална комбинация гори мазнините и предотвратява повторното им образуване, намалява апетита и засилва метаболизма. Продуктът действа благоприятно и за регулиране на холестерола и кръвната захар. Безспорно предимства е, че има щадящо белтъчините действие и не води до загуба на мускулна маса. Приема се по 2 капсули дневно, 30 мин преди хранене, като за оптимални резултати се препоръчва продължителна употреба.

Сподели: