Затлъстяване и наднормено тегло

Съвременната медицина е категорична, че наднорменото тегло и затлъстяването са предпоставка за развитието на сериозни здравословни проблеми като сърдечносъдови заболявания, захарен диабет тип 2, високо кръвно налягане, хиперлипопротеинемии (повишени масти и холестерол в кръвта), атеросклероза, ракови заболявания.
При хората със затлъстяване по често страдат от стенокардия и при тях съществува по-висок риск от миокарден инфаркт и мозъчен инсулт.
Според спциалисти прилагането на ефикасно средство за коригиране на телесното тегло е възможно да увеличи продължителността на съвременния човек средно с 4 години.

Как ефективно да се преборим със затлъстяването и наднорменото тегло?

За хората, страдащи от затлъстяване е важно да разберат, че имат реална възможност за преодоляването му, както и че съществува ефективно решение за този проблем. Още в началото е важно е да се осъзнае, че процесът на справяне със затлъстяването със сигурност не е кратък – той включва редица дългосрочни стратегии. Ефективната борба със затлъстяването се състои в спазването на здравословен хранителен режим, увеличена физическа активност – поне 30 мин, също така в освобождаване на стреса, напрежението и пълна промяна в начина на живот.

banner

Добавянето на висококачествени природни продукти с доказано действие към тези стратегии увеличава тяхната ефективност.

Подходящи продукти от Фамилия Калорекс при затлъстяване и наднормено тегло са Калорекс, Калорекс Апетин и Калорекс Липас. Всеки от тях, приложен заедно с рационалното хранене и физическата активност осигурява максимален успех при отслабването.

Калорекс е природен продукт за отслабване, който съдържа две взаимно потенциращи се съставки – гарциния камбоджия и биологичноактивна форма на хром. Проучвания показват, че тяхната комбинация има потенциращ ефект за намаляването на теглото и повишава три пъти успеха, в сравнение с прилагането само на диета. След употреба на Калорекс осигурява по-стриктното придържане на отслабващия към диетата. Калорекс се приема 2 пъти по 1 капсула дневно, 30 мин. преди хранене.

Калорекс Апетин е научно доказано средство за потискане на апетита по естествен път. Той се цели директно в проблема затлъстяване, създавайки чувство на ситост и ограничавайки приема на излишни калории. Калорекс Апетин съдържа пиноленова киселина от ядките на Корейски бор. За разлика от синтетичните лекарства за отслабване, при Калорекс апетин не се наблюдават нежелани реакции. Приема се 3 по 1 течна капсула дневно, 1 час преди хранене.

Калорекс Липас е съдържа разтворими фибри от морски раковини (хитозан). Съставката е висококачествена, стандартизирана и високо пречистена. Той свързва мазнините и ги извежда от организма като намалява значително количеството на приетите калории и нивото на холестерола в кръвта. В сравнение с други фибри, Калорекс Липас “попива” мазнините многократно повече. Калорекс Липас се приема 3 пъти по 1 капсула дневно по време на хранене.

Сподели: