как да отслабнем завинаги

В условията на все по-голямо значение на затлъстяването в световен мащаб, естествено се променя и подходът към него. За много хора борбата с излишните килограми се превръща във водеща задача с животоспасяващо значение. „Как да отслабнем завинаги?“ е въпрос с огромна роля в живота им. Намирането на отговор е единственото условие за успех в стремежа към здравословно тегло.

Как да отслабнем завинаги?

Възможните отговори на този въпрос са на практика толкова, колкото и броят на хората, които го задават. От съществено значение за всички, които се питат “Как да отслабнем завинаги?” е да подберат мерки с доказани ефект и безопасност.

Това е провокирало група специалисти във Великобритания да се допитат директно до мнението на хората със затлъстяване. Учените са се поинтересували какъв подход биха избрали сами хората, в търсене на най-бързия начин за здравословно отслабване. Резултатите от проучването са любопитни. За да отслабнат завинаги:

banner
  • 15% от хората със затлъстяване са готови да се лишат от едно от дневните хранения
  • 25% биха повишили консумацията на фибри
  • 46% са склонни да избягват алкохолните напитки
  • 50-60% предпочитат да подбират по-нискокалорични или по-нискомаслени храни
  • 63% биха намалили обема на порциите си
  • 71% са готови да повишат физическата си активност
  • най-голям брой – 75% от запитаните предпочитат да консумират повече плодове и зеленчуци

Ясно се забелязва, че изборът на хората е изключително разнообразен. Важно е да отбележим, че всички посочени стъпки са ефективни. Към всяка от тях обаче може да се добави едно природно средство за гарантиран успех.

Как да отслабнем завинаги? – ОТГОВОРЪТ

От ключово значение за трайно отслабване е горепосочените мерки да се комбинират с правилна стратегия за регулиране на апетита. Тя би послужила като сигурен гарант за ефективен контрол на теглото.

Природно, доказано ефективно и трайно решение за контрол върху апетита предлага Калорекс Апетин / Calorex® Apetin. В приема на този продукт много хора ще открият отговора на вечния въпрос “Как да отслабнем завинаги?”. Пиноленовата киселина, включена в състава на Калорекс Апетин, се посочва като естествен “убиец на апетита”. Тя е доказано безвредна, дори при продължителен прием. Има отлична поносимост, а в лицето на Калорекс Апетин ни се предлага удобна възможност за дозиран прием на пиноленова киселина в оптимални дневни количества.

Калорекс Апетин ускорява синтеза на хормоните, които сигнализират на мозъка, че вече сме сити. Този изяснен механизъм на действие блокира приема на излишни калории и насочва организма към изгаряне на отложените мазнини за набавяне на енергия. Постига се траен баланс между приеманите и изразходваните калории и ефектът от отслабването се запазва на практика завинаги.

Сподели: