продукти за отслабване

Всички сме наясно колко лесно и неусетно може да се натрупат излишни килограми и да се стигне до момент, в който фигурата ни придобива нежелани очертания. Наясно сме и с това колко трудно е да върнем тялото си в мерките, които са едновременно естетични и здравословни.
Ще приемем, че вече се е стигнало до момента, в който е необходимо да се предприемат мерки и трябва да се спрем на правилните продукти за отслабване.

По какви начини можем да се отървем от излишните килограми?

За да напълнеем е напълно достатъчно да се храним обилно за определен период от време. За да отслабнем обаче е нужно нещо повече от това просто да намалим порциите си.
Стопяването на излишните килограми е комплексен процес и за протичането му е необходима комбинация от няколко дейности:

– правилно изготвяне на хранителен режим

ускоряване на метаболизма – да изразходваме повече калории, отколкото приемаме

– трябва да забавим усвояването на мазнините и да подпомогнем изгарянето им

– добре би било да се опитваме да потискаме апетита си

– трябва да повишим физическата си активност

За колко време тези стъпки може да ни осигурят нормализиране на теглото?

Доказано е, че тези стъпки помагат за редуциране на наднорменото тегло. Самостоятелният им ефект обаче е бавен и много хора се отказват от тях преди кантарът да е показал задоволителен резултат. Затова борбата с излишните килограми е необходимо да бъде подкрепена от още една доказано ефективна стъпка – прием на допълнителни продукти, стимулиращи отслабването и подпомагащи поддържането на новите мерки напред във времето.

Ако се питате “Как да отслабна бързо?” – ето отговора – доверете се на правилните продукти за отслабване

С природния продукт Калорекс / Calorex® всеки човек, борещ се за здравословно тегло, може да разчита на проверен съюзник в борбата с килограмите. Гамата продукти Калорекс е обогатена с още три представителя – Калорекс Апетин, Калорекс Кла и Калорекс Липас. Всеки от тези продукти стимулира отделни процеси от тези, които изброихме, и които са необходими за успешно отслабване. Всеки може да разчита на консултация със специалист и да бъде насочен към подходящия за него продукт от фамилия Калорекс. Ефектът от приема на тези продукти няма да закъснее – няколко седмици след началото на приема показателите на кантара бързо ще започнат да вървят надолу, а самочувствието и здравословното ви състояние – нагоре.

Сподели: