ефикасни трикове за отслабване

Постигнете по-бързо и лесно целта си, като използвате ефикасни трикове за отслабване. Ето с кои хитрини ще преборите излишните килограми:

По-малко захар – по-малко килограми

Денят на хората, обичащи сладко, няма как да мине без консумация на захарни изкушения. Но именно този навик често спъва отслабващия по пътя към мечтаната фигура. Ако сте от хората, които просто не могат да спрат сладкото – намалете го. Вместо с две, подслаждайте кафето си само с една лъжичка захар. При печене на сладкиши, използвайте следния трик. Заменете бялата захар със здравословните ѝ алтернативи – натурална захар или стевия.

Ядки на порции

Суровите ядки са богати на полезни вещества и са много засищащи. Според последни проучвания, хората, които консумират сурови ядки, много по-рядко страдат от наднормено тегло и затлъстяване. Само че с ядките трябва да се внимава. Хората, които не броят калориите си, често могат да консумират по-големи количества ядки, и съответно да допринесат за качване на тегло. За това съветът на специалистите е да разделите ядките си в нужните дневни порции. Така няма да се чудите дали ядете повече от необходимото.

banner

Половин чиния зеленчуци – един от най-препоръчваните и ефикасни трикове за отслабване

При всяко хранене, зареждайте половината си чиния със зеленчуци, и резултатите няма да закъснеят. Това е един от най-добрите и лесни за изпълнение съвети на диетолозите. Всички видове зеленчуци са богати на засищащи фибри, а консумацията им подпомага доброто храносмилане и здраве на червата. Половин чиния, пълна с рукола, кейл или спанак, ще ви зареди с антиоксиданти и ще ви държи сити за по-дълго. А и няма да надвиши дневната ви калорийна норма.

График за активности

В условията на пандемия и социална изолация, в които се намираме, мнозина от нас значително редуцираха физическата си активности. Добре е хората, които не се движат достатъчно, да осъзнаят, че това е проблем, който изисква гъвкави решения. Едно от тях, считано за особено полезно, е планиране на кратки активности през деня. Например, на всеки 30 минути, правете 1 минута почивка, в която да се раздвижите. Направете няколко упражнения – клекове, лицеви опори или планк. Така ще увеличите своята термогенеза от нетренировъчни активности и ще горите повече калории.

Малка помощ за големи резултати – нашият фаворит сред изпитаните и ефикасни трикове за отслабване

„Излъжете” килограмите и ги преборете веднъж завинаги! С тази задача ще ви помогне малкият трик за големи резултати – Калорекс/Calorex®. Продуктът е създаден, за да стимулира отслабването по напълно естествен и безопасен начин. Този ефект се дължи на прецизно разработена комбинация от две висококачествени натурални съставки. Това са екстракт от Гарциния Камбоджа (хидроксицитрат) и биоактивна форма на хром (хром пиколинат). Благодарение на мощното им синергично действие, продуктът проявява следните ефекти:

  • ускорява изгарянето на мазнини
  • намалява образуването на мазнини
  • контролира силния апетит
  • благоприятства обмяната на веществата
  • проявява щадящо мускулната маса действие
  • съдейства за намаляване на холестерола, триглицеридите и регулира кръвната захар
  • редуцира теглото без строги диети и ограничения
Сподели: