отслабване в офиса

Ако работата ви е свързана с 8-часов престой пред компютъра, вие водите заседнал начин на живот 33% от времето си. Като прибавим към обездвижването и лошите хранителни навици през седмицата, едва ли е учудващо, че грандиозният план за отслабване, който сте начертали, е на път да се сгромоляса. Не допускайте това да се случи, като се придържате към следните изпитани стратегии.

Високоефективни методи за отслабване на работа

Носете си храна

Поради стреса и липсата на време през работната седмица болшинството от хората са склонни да нарушават своята диета за отслабване. Поривът за нездравословни храни в обедната почивка обаче трябва да се овладява. Опитът на диетолозите показва, че най-добрият начин да не се допускат хранителни прегрешения, е като се създаде навик да се носи домашно приготвен обяд на работа. Заложете на питателно ястие, което се приготвя бързо и лесно.

Не пропускайте хранене

Една от най-грубите грешки при отслабване е пропускането на някое от петте задължителни хранения за деня. По правило, улисани в работата си, офис служителите, често пренебрегват предиобедната и следобедната закуска. Ако и за вас тази практика е ежедневие, преустановете я своевременно! Погрижете се да имате под ръка плодове между храненията и се постарайте да им се насладите.

banner

Приемайте повече течности

Недостатъчният прием на течности е основната причина за появата на усещане за фалшив глад. За да не попаднете в коварната му клопка, трябва да поддържате хидробаланса на организма в норма. За целта е необходимо да изпивате между 1,5-2 л течности дневно. Добре е да заложите на водата, за да утолите жаждата си по време на работа. Тя не само е най-добрият източник на хидратация, но и не съдържа калории като газираните напитки.

100% природно средство с научно доказан ефект, което осигурява стриктно придържане към диетата за отслабване дори в натоварения делник

Специалистите в областта на храненето и диететиката у нас приканват хората, чието естество на работа е свързано с продължителен престой в офиса, да увеличат ефекта от предложените стратегии за отслабване с Калорекс / Calorex®. Редица изследвания сочат, че редовният и продължителен прием на този изцяло природен продукт помага на отслабващия да не се отклонява от установения режим на хранене. Силата му се дължи на рационалната комбинация от двете взаимодопълващи се съставки хром пиколинат и екстракт от Гарциния камбоджа (хидроксицитрат). Те потискат синтеза и избирателно увеличават изгарянето на упоритите мазнини в областта на корема и талията, имат щадящо белтъчините действие, ускоряват обмяната на веществата и спомагат за намаляване на апетита. За да разгърнат активните съставки потенциала си, Калорекс трябва да се приема продължително време по 2 капсули дневно 30 минути преди хранене. Изцяло природният му произход не крие риск от нежелани последствия дори при продължителна употреба.

Сподели: