отказване на захарта

Има хитри начини за отказване на захарта и постигане на по-лесно и бързо отслабване. С тях ще замените рафинираната захар с натурална, ще подобрите здравето си и ще се разделите с излишните килограми.

4 хитри техники за отказване на захарта и постигане на успешно отслабване

Подсладете закуската с плодове и канела

Някои пакетирани зърнени закуски и йогурт съдържат големи количества захар. Хората, които си падат по сладките изкушения и не четат етикетите, често добавят допълнително количество захар към закуската под формата на мед, сироп или друг подсладител. За да премахнете бялата захар от първото си хранене, без да се лишавате от любимия вкус, изберете натурален йогурт и добавете към него нарязани плодове и ядки. Друг естествено сладък вариант е да овкусите накиснатите овесени ядки с канела.

Заложете на друг вкус

Ако сте свикнали да хапвате сладка закуска, защо не помислите за включване на храни с друг вкус в първото хранене за деня? По този начин успешно ще редуцирате количеството приета захар за целия ден. Заложете на опции, като бъркани яйца, зеленчукови омлети или рецепти с батати – сладките картофи са много полезни и улесняват отслабването.

banner

Изберете банани като алтернатива за отказване на захарта

Зрелите тъмни банани имат високо съдържание на натурална захар и полезни за здравето нутриенти. В много рецепти, особено за сладкиши, бананите, намачкани на пюре, изместват бялата захар. Тази полезна алтернатива прави приготвеното кулинарно изкушение по-здравословно, без да променя сладкия му вкус.

Похапвайте сезонни плодове

Истина е, че можем да си позволим да хапваме всякакви плодове, дори и да не е типичният им сезон. Но в избора си често оставаме разочаровани – плодовете, които купуваме, нямат характерния свеж аромат, цвят и вкус. За да задоволите сетивата си (и глада) с истински вкус и да се заредите с полезни вещества, заложете на сезонните плодове. Обиколете пазарите и изберете свежите плодове и зеленчуци, които текущият сезон предлага.

Отказване на захарта, в съчетание със здравословна добавка – гаранция за успешно отслабване

С отказване от захарта ще направите важна стъпка към здравословното отслабване. А във всяка следваща крачка ще ви помага Калорекс/Calorex®!

Калорекс е природен продукт, който стимулира горенето на мазнини и улеснява отслабването. Безотказното му действие се дължи на комбинация от две съставки с потенциращ ефект – екстракт от билката Гарциния Камбоджа (хидроксицитрат) и биоактивната форма на хром (хром пиколинат). Благодарение на тях, Калорекс спомага за намаляване на натрупаните мазнини чрез стимулиране на изгарянето им и потискане на синтезата. Калорекс допринася за овладяване на фалшивото чувство за глад и намаляване на „вълчия” апетит. Засилва метаболизма без загуба на мускулна маса.

Калорекс гарантира здравословно сваляне на излишните килограми без глад и лишения. За това е идеална добавка към балансирани режими на хранене и физическа активност за редуциране на теглото. Калорекс не проявява странични ефекти.

Сподели: