отслабване в корема и талията

Ако се питате как да постигнете бързо желаното отслабване в корема и талията – попаднали сте на правилното място! В следващите редове ще споделим с вас техниките, които ще ви помогнат да свалите коремчето и да влезете във форма за лятото. Мотивирайте се и започнете да ги прилагате още днес – резултатите няма да закъснеят.

Влезте в дефицит на калории за сигурно отслабване в корема и талията

Запомнете – ако не сте в калориен дефицит, няма да можете да свалите излишните килограми. А за да влезете в дефицит на калории, трябва да приемате по-малко калории, отколкото изразходвате през целия ден. Това може да стане по няколко начина. Може да приемате по-малко калории с храната, като хапвате по-малки порции, избирате храни с по-ниска калорийна стойност и ограничите сладкишите. Можете да увеличите физическата активност, като правите кардио упражнения и ходите повече. Или да комбинирате и двата начина, като приемате по 200-300 калории по-малко на ден и се движите повече.

Не следвайте диети, а просто се хранете здравословно

Със строга диета, много ограничения и гладуване може и да успеете да отслабнете. Но рестриктивната диета не е балансиран хранителен план, който да следвате завинаги. Много скоро след приключването ѝ отново ще си върнете излишното тегло. За дълготрайни резултати се обърнете към здравословното хранене. Правете умни избори – яжте повече протеини, зарежете сладкото и тестеното, и хапвайте пресни плодове и зеленчуци. Не само че ще изгорите излишните мазнини по корема и други проблемни зони, а и ще подобрите здравето си.

banner

Поизпотете се

Спортуването не е любимо занимание на всеки, но е задължително условие, ако искате да отслабнете и да влезете във форма. Физическата активност помага за изгаряне на мазнините по корема и талията, като намалява циркулиращия инсулин. Високите нива на хормона ни карат да задържаме мазнини и да ги трупаме в абдоминалната област. За ефективно топене на коремните мазнини започнете да тренирате. Правете упражнения за заздравяване на коремната стена, като планк и коремни преси, но не наблягайте само на тази област. Тренирайте цялото тяло с кардио и силови упражнения. Разхождайте се повече, бягайте в парка или се запишете на спорт. Раздвижете тялото си, поизпотете се и ще видите как коремчето ще изчезне.

Заложете на изпитаното решение за отслабване в корема и талията

Всички доволни потребители, доверили се на Калорекс/Calorex®, знаят – продуктът помага за по-бързо, здравословно и ефективно отслабване в корема и талията.

Този продукт е с действие, директно насочено към топене и потискане образуването на мазнини в проблемните зони на корема и талията. Ефектът си дължи на прецизна комбинация от две природни съставки. Това са висококачествени екстракти от тропическото растение Гарциния камбоджа (хидроксицитрат) и биоактивната форма на хром (хром пиколинат). Те взаимно потенцират ефектите си за:

  • увеличаване изгарянето на мазнини по корема и талията
  • потискане на силния апетит
  • засилване на метаболизма
  • здравословно понижаване на теглото без гладуване

За максимален ефект е удачно продуктът да се приема в комбинация със здравословно хранене и спорт. Тогава природното средство допринася за по-стриктно придържане към хранителния режим, по-голяма жизненост и постигане на по-добри резултати.

Сподели: