тънка талия и плосък корем

Тънка талия и плосък корем са едни от най-естетически издържаните физически форми, които несъмнено всеки от нас желае да притежава. За да се сдобиете с тях обаче, освен желанието е нужна и целенасочена работа.

Бъдете реалисти

Всеки, тръгнал по пътя на моделиране на желаната фигура, трябва да си поставя реалистични цели. Телата на всички ни са различни и колкото и да работим по тях, не можем напълно да преборим гените си. За това, ако имате по-широка средна част на тялото, по която се трупат повече мазнини, фигурата тип „пясъчен часовник” може да не е най-добрата опция за вас. Ако все пак искате да постигнете видимо по-малка талия, работете в посока за изгаряне на мазнините и заздравяване на мускулите.

Направете храненето основен приоритет

Не е лъжа твърдението, че плоският корем се прави в кухнята. Балансираното хранене е в основата на всеки успешен режим за отслабване, а особено е значението му при сваляне на мазнини от корема и талията. За да изгорите натрупаните, трябва да бъдете в калориен дефицит, т.е. да приемате по-малко калории, отколото тялото изразходва. По този начин то естествено ще се насочи към складираните мазнини, като източник на енергия. Приготвяйте сами храната си, залагайте на крехките меса и риба, заредете се с много зеленчуци и плодове. Заменете тежките мазнини с естествени им източници – сурови ядки, семена и зехтин. За бързо и сигурно постигане на целта, се консултирайте със специалист, който да изготви за вас най-подходящото хранително меню.

banner

Кардио и силови тренировки – печеливша комбинация за тънка талия и плосък корем

Редовните аеробни (кардио) тренировки горят онези мазнини, от които най-много искаме да се отървем. За това включете кардио упражнения към седмичния си тренировъчен режим. Бягайте, карайте велосипед или велоергометър, правете високо интензивни тренировки и всичко, което добре би ви поизпотило. Не забравяйте обаче, че тънката талия и плоският корем изглеждат добре, когато са стегнати. Това значи, че трябва освен да изгорите мазнините, и да заздравите абдоминалните мускули и тези на кръста. Затова не пропускайте силовите упражнения, като клекове, напади, тяга, планк и редовните коремни преси.

Откажете се от вредните за здравето навици

Запомнете – каквато и форма да искате да постигнете, на първо място винаги трябва да поставяте здравето си. А вредните навици не са лоши само за фигурата – те застрашават цялостното здравословно състояние. Зарежете цигарите, третата чашка питие, сладкишите и солените изкушения, които неволно похапвате пред телевизора. Освен по корема и талията, те се „лепят” по кръвоносните съдове, вдигат холестерола, кръвната захар и кръвното налягане.

Заложете на „умните” решения за тънка талия и плосък корем

За постигане на по-тънка талия и плосък корем работете умно, а не изтощително. За по-бързо и ефективно постигане на целта, приложете посочените стратегии и ги допълнете с една малка хитрина за големи резултати – Калорекс/Calorex®.

Продуктът представлява прецизно разработена комбинация от две съставки с природен произход – екстракт от Гарциния Камбоджа и биоактивна форма на хром (хром пиколинат). Действията им са насочени към по-ефективно сваляне на натрупаните килограми. Увеличават изгарянето на мазнините по корема и талията, и потискат повторното им натрупване. Намаляват силния апетит и ускоряват основната обмяна на веществата. Увеличават ефекта от диетата и физическите упражнения. Моделират желаната фигура без рискове за здравето.

Сподели: