топене на мазнини около талията

Топене на мазнини около талията е истинско предизвикателство за всеки, който е решил да отслабне и да оформи хармонично тяло. Ние сме наясно с това и ще се опитаме с помощни насоки да подпомогнем процеса. Започваме по същество, за да не губим излишно време.

Препоръки за топене на мазнини около талията

Фреш на закуска

Какво по-хубаво начало на деня от прясно изцеден сок от плодове. И тук не говорим за какви да е плодове, а за цитруси. Те са богати на фибри – вещества, които ускоряват метаболизма, а оттам и горенето на мазнини в проблемни зони като корема и талията. За оптимален ефект препоръчваме да добавите малко джинджифил към цитрусовия фреш. Той потиска апетита и подпомага изхвърлянето на шлаки от организма, които възпрепятстват отслабването. Най-добре е сокът да се пие 30 минути преди хранене.

Закуска с кисело мляко за по-лесно топене на мазнини около талията

Много изследвания посочват, че лактобацилите възпрепятстват усвояването на мазнини и така подпомагат отслабването в проблемните зони като талията, корема, ханша и бедрата. Съветът ни е да наблегнете на консумацията на кисело мляко за закуска (за предпочитане нискомаслено), тъй като то е чудесен източник на тези микроорганизми. Ако добавите към млякото, овесени ядки и боровинки, ще си спретнете още по-хубава закуска.

banner

„Не“ на преяждането

В областта на талията много лесно се трупат мазнини. Знаейки това, не бива да прекалявате с яденето. Доверете се на собствените си ръце, за да определите подходящия за вас размер на порцията. Размерът на дланта е определящ за общото дневно количество протеини, на юмрука – за плодовете и зеленчуците, на шепата – за въглехидратите, а на палеца – за мазнините.

Без вредни храни в менюто

Рафинираната захар, вредните транс- и наситени мазнини са сред най-големите врагове на тънката талия. Ето защо съветът ни е да елиминирате от всекидневното меню или да сведете до минимум консумацията на продуктите, които ги съдържат. Такива са всички сладки изделия, газирани напитки и бързи храни. Вместо тях заложете на здравословни алтернативи – храни с естествена захар като плодовете, плодови сиропи за разреждане, домашно приготвена храна.

Хидроксицитрат и хром пиколинат – доказаната природна комбинация за още по-лесно топене на мазнините около талията

Екстрактът от тропическия плод Гарциния камбоджа (хидроксицитрат) и биологично активната форма на хром (хром пиколинат) подпомагат топенето на упоритите мазнини в областта на корема и талията. Ето защо специалистите препоръчват тези две вещества да се приемат в комбинация. Оптимално количество от тях се съдържа във всяка капсула на Калорекс/Calorex®. Това е природен продукт с доказано качество и произход, помогнал на много хора да елиминират излишните мазнини в организма, да ускорят метаболизма, да намалят апетита и да постигнат здравословно тегло. За най-добри резултати се препоръчва по-продължителен прием, съчетан със здравословен хранителен режим и повишена двигателна активност.

Сподели: