полезни съвети за отслабване

В следващите редове ще споделим полезни съвети за отслабване. С тяхна помощ ще достигнете целта си по-лесно и по-бързо, и ще задържите резултатите. Не губете време – направете първи стъпки към промяната! Ето как:

Хапвайте хранителна, балансирана закуска

Първото хранене за деня трябва да бъде питателно, но същевременно и не висококалорично. Така ще ви засити и даде енергия, без да застрашава да надвиши общия калориен прием за деня. Една балансирана закуска съдържа протеини, въглехидрати и мазнини в адекватни за целта „отслабване” количества. Пример за добри закуски при сваляне на тегло са високопротеинов гръцки йогурт с добавени плодове по избор, сандвичи с яйца или овесени ядки.

Тренирайте в сутрешните часове

Проучвания показват, че най-много мазнини се топят, когато се спортува сутрин. За това се възползвайте от този научно доказан факт и изместете тренировката си в по-ранните часове на деня. По този начин ще забързате метаболизма си и ще си осигурите силен прилив на енергия. Ако тренирането сутрин не е вашето нещо, няма проблеми. Спортувайте по друго време на деня, но бъдете редовни.

banner

Пийте много течности през целия ден

Хидратацията държи апетита под контрол и стимулира здравословното отслабване. Приемайте много вода през целия ден, като можете да започнете с голяма чаша от живителната течност на гладно. Пийте едно кафе преди тренировка, за да се заредите с енергия. На обяд можете да хапнете супа, а след това да продължите с пресен зеленчуков или плодов сок. Можете да завършите деня с чай или „златно мляко” – прясно мляко с куркума и мед.

НЕ забравяйте да закусвате и следобед – един от често пренебрегваните полезни съвети за отслабване

Създаването на калориен дефицит е ключ към отслабването. Това обаче, не значи да намалите калориите до степен на гладуване или изключване на цели хранения от режима си. Разпределете калориите така, че да имате три големи хранения, и една или две малки закуски между тях. Следобед не гладувайте до вечеря, а се заситете с плод, сурови ядки, сандвич или друга лека закуска.

Още полезни съвети за отслабване и задържане на постигнатите резултати!

Започнете своя път към мечтаната фигура още сега! Свалете излишните килограми, подобрете здравето си и задръжте постигнатите резултати с помощта на Калорекс/Calorex®. Продуктът е научно разработено природно средство за здравословно отслабване, което:

  • гори натрупаните мазнини
  • намалява образуването на мазнини
  • щади мускулната маса
  • потиска силния апетит
  • засилва метаболизма
  • помага за по-лесно придържане към диетата и физическата активност

Безотказното му действие в борбата с килограмите се дължи на рационална комбинация на екстракт от Гарциния Камбоджа (хидроксицитрат) и биоактивна форма на хром (хром пиколинат). Те взаимно усилват ефектите си за успешно отслабване по естествен начин – без гладуване и без рискове за здравето!

Сподели: