лесни трикове за отслабване

Прилагането на лесни трикове за отслабване е хитър начин да свалите натрупаните килограми без излишния стрес от рестриктивните диети. Ето с кои практики ще постигнете по-голям успех и ще превърнете мисията си по отслабване в по-приятно преживяване!

Стартирайте ударно деня си

Хората, които започват деня си с подходяща сутрешна рутина, могат да постигнат повече успехи при отслабване. Включете този трик в арсенала си, като стартирате с по-ранно събуждане. Само 15 минути по-рано от обикновено могат да дадат на деня ви ударно начало. През това допълнително време ще приготвите закуска, дори и обяд, който да занесете в офиса. Ако пък решите да станете 30 минути преди алармата ще имате предостатъчно време за зареждащо с енергия упражнение, кратка разходка или йога.

Изгответе хранителен план за седмицата

Често хората се провалят при следването на здравословен режим защото не планират храненията си. Много по-лесно е човек да „прегреши” с храната, когато не му остава време да си приготви закуска или няма здравословни опции за хапване на работа. В тази връзка, специалистите препоръчват да отделите време и да изготвите хранителен план за цялата седмица. В него е добре да присъства списък за пазаруване и меню за всеки ден, включващо основни и междинни хранения.

Купувайте само пълноценни храни – сред полезните и лесни трикове за отслабване и поддържане на доброто здраве

Избягайте от грешната представа, че за да отслабнете трябва да ядете възможно най-малко или да гладувате. Фокусирайте се върху това, което трябва да присъства в чинията ви, а именно пълноценни, непроцесирани храни. Когато пазарувате, наблегнете на здравословните източници на въглехидрати, като пълнозърнести храни и киноа. Избирайте крехко пилешко и пуешко месо, риба, сурови ядки, семена и зехтин. Заредете пазарската си количка и с разнообразие от плодове и зеленчуци. За да задоволите желанията си за не толкова здравословни храни, купувайте сладкиши и други изкушения по един брой или в по-малки опаковки.

Увеличете спонтанната физическа активност

Използване на NEAT, или термогенеза без упражнения, е хитър и успешен начин за редуциране на излишното тегло. Сама по себе си, термогенезата е процес, при който се произвежда енергия в тялото. По този начин се ускорява метаболизмът и се горят калории. Може да се стимулира чрез целенасочени фитнес упражнения или спонтанна физическа активност. Пример за такава са изкачване на стълбите, вместо взимане на асансьор, чистене, игри с малчуганите или повече крачки в ежедневието. Точно калориите от тези активности могат да бъдат нужни за изгаряне и постигане на калориен дефицит, необходим за отслабване.

Още един от най-ефективните и лесни трикове за отслабване

Свалянето на излишни килограми може да бъде идея по-лесно и успешно постигнато с помощта на Калорекс/Calorex®. Продуктът е иновативно средство за редуциране на натрупаното тегло без гладуване, лишения и рискове за здравето. Представлява умело разработена комбинация от две натурални активни съставки – екстракт от Гарциния Камбоджа и хром пиколинат. Те действат в синергия за ускоряване топенето на мазнини и възпрепятстване на натрупването им. Засилване на обмяната на веществата, потискане на неконтролируемия апетит и намаляване на теглото със запазване на мускулната маса. Максимален ефект и здравословно отслабване се постига при прием на природния продукт в съчетание с подходящ хранителен и двигателен режим.

Сподели: