отслабване без диета

Вярвате или не, съществуват някои трикове за отслабване без диета, които могат да доведат до значителни резултати с течение на времето. Те се фокусират върху малки, управляеми промени в ежедневието ви, които ще ви помогнат да загубите излишни килограми. Затова и в статията може да откриете някои такива хитринки, последвайте ги.

Контрол над порциите – лесна стъпка за отслабване без диета

Добрата новина е, че не е задължително да се отказвате изцяло от любимите си храни, достатъчно е само да намалите количеството. За да се случи това лесно, най-добре е започнете като използвате по-малки чинии, купи и прибори. Така естествено ще намалите размера на порциите. Проучвания показват, че хората са склонни да ядат 22% по-малко количество храна, когато е сервирана в по-малка чиния в сравнение с по-голяма. Всъщност тази проста промяна ще накара мозъка ви да си мисли, че се храните повече от реалното, което пък ще доведе до намален прием на калории, без да усещате, че сте се лишили от нещо.

Увеличете нивата си на активност за отслабване без диета

Тук отново можем да ви зарадваме с новината че не е нужно да ходите във фитнеса с часове, за да усетите разликата от загубата на няколко килограма. Може просто да увеличите ежедневните ви нива на активност по прости начини. Опитайте да се качвате по стълбите вместо да се возите в асансьора. Друг начин е да паркирате по-далеч от дестинацията към, която сте се запътили или отидете на разходка по време на обедната почивка. Тези малки промени могат да засилят метаболизма ви и да помогнат за изгарянето на повече калории през деня. Интересен факт е, че извървяването на 10 000 стъпки на ден може да изгори допълнителни 300 до 400 калории, което води до загуба на около половин килограм на седмица.

За отслабване без диета – пийте повече вода

Пиенето на вода преди хранене може да ви помогне да се почувствате сити по-бързо, което води до намален прием на калории. Понякога телата ни бъркат жаждата с глада, така че редовното пиене на течности може да предотврати ненужните похапвания. Приемът на 8 до 12 чаши на ден вода може временно да засили метаболизма ви с 24-30%, като ще ви помогне да изгаряте повече калории дори в покой.

Дайте приоритет на съня и управлението на стреса за отслабване без диета

Знаете ли че, сънят и управлението на стреса са критични фактори за загубата на тегло. Когато сте лишени от сън, тялото ви произвежда повече грелин, хормон, който повишава апетита, и по-малко лептин, който сигнализира за ситост. Този хормонален дисбаланс може да доведе до преяждане. Освен това високите нива на стрес могат да накарат тялото ви да произвежда кортизол – хормон, който насърчава натрупването на мазнини, особено в областта около корема. За да отслабнете без диета, стремете се към 7-8 часа качествен сън всяка нощ и практикувайте дейности за намаляване на стреса като медитация, йога или упражнения за дълбоко дишане.

Прием на природен продукт с доказана ефективност за отслабване без диета

Все повече диетолози препоръчват на хората, поели по пътя на отслабване без диета, да се доверят на Калорекс / Calorex®, за да се разделят с излишните килограми. Този изцяло природен продукт осигурява безопасно редуциране на теглото.

Избирателно увеличава изгарянето на мазнините и се отличава с щадящо белтъчините действие. Потиска апетита и дава мощен тласък на метаболизма. Благотворният му ефект се дължи на рационалната формула, съчетала в едно екстракт от Гарциния Камбоджа (хидроксицитрат) и биологично активна форма на хром (хром пиколинат). За най-добри резултати, се препоръчва да приемате по 2 капсули дневно, 30 минути преди хранене.

Можете да го намерите в аптеките или да го поръчате онлайн от електронен магазин МоМо – www.momo.bg.

Сподели: