как да запазим свалените килограми

Поздравления – щом си задавате въпроса „Как да запазим свалените килограми?”, значи сте отслабнали успешно! За да ви помогнем да постигнете дългосрочната си цел, а именно запазване на теглото, ще предложим няколко стратегии. Следването им гарантира безпроблемно поддържане на фигурата след отслабване!

Определяне на „новото нормално” – ето как да запазим свалените килограми

Лесно е да се започне диета. Трудностите идват при превръщане на новите навици в неизменна част от начина на живот. И тъй като няма как дълготрайно да се поддържа диетата за отслабване, трябва да се определи ново нормално. То се корени в създаване на баланс в храненето и спортуването за трайно запазване на килограмите след отслабване. Фокусирайте се върху ежедневните избори. Хранете се редовно, като се стараете да избирате здравословните алтернативи на храните. Не прекалявайте с питиетата, спортувайте и не се връщайте към старите си, вредни навици.

Осъзнаване и контрол

Говорим за старите навици, но често не анализираме причините за тяхното формиране. Ако в миналото сте преяждали – дали не е било резултат от натрупани негативи и „емоционално хранене”? Ако не сте били активни в ежедневието, дали не е било заради тревога или депресия? Ще потърсите ли комфорт в храната, ако отново се окажете в подобна ситуация? На тези въпроси трябва да си отговори всеки, който е имал спорна връзка с храненето (преяждане или гладуване) и физическата активност (претрениране или липса на движение). За да продължите напред и да покорявате нови цели, се постарайте да определите причините за лошите навици и да работите върху тях. Така ще постигнете необходимия контрол, който ще ви помогне да ги надвиете успешно.

Практикуване на любима физическа активност

Може би сте се представили на макс в тренировките за отслабване и сега искате да си починете. Не е време да сваляте летвата, но вече може да си позволите да играете по свои правила. Важно обаче е едно – да не спирате да се движите активно! Намерете това, което обичате да правите – така ще откриете устойчив повод за спортуване. Заседналото ежедневие помага на килограмите да се трупат неусетно, а вие не искате да се връщате в изходна позиция, нали?

Четвърта стратегия в отговор на питането „Как да запазим свалените килограми?”

Във вашите възможности е да запазите постигнатото тегло след отслабване. Последвайте предложените от нас стратегии, като към тях добавите средство, с което целта ви ще бъде по-лесно достигната. Започнете прием на Калорекс КЛА/Calorex® CLA. Продуктът съдържа конюгирана линолова киселина (CLA). Нейният механизъм на действие е проучен в множество изследвания. Ефектите ѝ се изразяват в намаляване на телесните мазнини чрез потискане на усвояването и предпазване от натрупването на мазнини в мастните клетки. Спомага за ускоряване на обмяната на веществата и изразходване на повече енергия в спокойно състояние на тялото. Линоловата киселина помага на хората с висок холестерол да овладеят нивата му, като също така допринася за стабилизиране на кръвната захар.

Продуктът е отлично допълнение към здравословните режими на хранене и спортуване. Не проявява странични ефекти.

Сподели: