отслабване след празниците

По традиция началото на новата година е време за отслабване след празниците. В следващите редове разкриваме кои са работещите стратегии за това.

Разделяне с останалата от празниците храна

Идеята да не се прахосва храна е чудесна. Когато обаче става въпрос за бисквити, сладкиши, торти и други недотам здравословни продукти, е по-добре да се лишим от тях. Те нямат хранителна стойност и не носят нищо полезно на организма. Поради това не е изненадващо, че специалистите препоръчват след приключване на празниците да разчистим хладилника и шкафовете от подобни храни. На тяхно място можем да вземем ядки и сезонни плодове и зеленчуци, които да ядем между храненията.

Умно планиране и повече организация – две ключови стъпки за отслабване след празниците

През новата година можем да се постараем да сме по-организирани. По-доброто планиране на ежедневието ще ни помогне както в професионален, така и в личен план. Цели като отслабването няма да изглеждат недостижими, ако внимателно планираме храненето и се стараем да хапваме предимно домашно приготвена храна. Това е напълно в границите на възможното. Достатъчно е просто да направим повече за вечеря и да заделим част от яденето за обяд на следващия ден.

Постоянство в спорта

Обикновено през януари си поставяме цели и се заричаме да ги изпълним. Едно от най-често даваните новогодишни обещания е, че ще спортуваме редовно за тонус и форма. За да го превърнем в реалност обаче, е добре да го започнем веднага. Като не бива да забравяме, че за да се превърнем в по-добра версия на себе си, първо трябва да изградим постоянство. Прекрасен начин това да се случи е, като си:

Вписването на дните за трениране в тефтер органайзер ще помогне още за спазване на поетия ангажимент.

За отслабване след празниците неизменно може да се разчита и на…

Калорекс/Calorex® – добре познат продукт с доказани резултати в борбата с излишните килограми. Формулата му е напълно натурална и безопасна. Всяка капсула съдържа следните две съставки, които ефективно регулират телесното тегло:

Съставките взаимно усилват и допълват действието си.

Хидроксицитратът намалява количеството мазнини, като увеличава избирателното им изгаряне и потиска синтезата им.

Хром пиколинатът потиска апетита и засилва основната обмяна (метаболизма).

Продуктът потенцира ефекта от диетата и физическата активност. Има данни, че след 8-седмичен прием теглото намалява с над 5 kg, докато само с диета – 2 kg.

Дозировката е по 2 капсули дневно, 30 минути преди хранене. За постигане на оптимални резултати се препоръчва дълговременна употреба.

Сподели: