Калорекс, отслабване, наднормено тегло

„Отстранете причината, тогава ще премине и болестта“. Това са думи на бащата на медицината – Хипократ, в които определено има голям резон. Особено, когато се борим с една от най-големите причини що се отнася до здравето и самочувствието на хората през последните години – наднорменото тегло. За съжаление не само обиколката на талията и красивата фигура имат значение при отслабването, но това да се случи без да навредим на здравето си. Ето това не би допуснал качествен продукт като Калорекс – природен, практически безвреден и рационален като прием.

Защо е толкова важно да отслабваме с природен продукт като Калорекс?

Това е все по-важно за здравето, а и за трайните резултати в стремежа ни да стопим килограмите – според индекса на телесна маса (ИТМ) и необходимостта на организма.

Едни от нас срещат трудности предимно в борбата с нестихващия апетит, който при някои хора, засилили спортните занимания например, се покачва почти неконтролируемо. Други пък се сблъскват с редица заболявания, вследствие на наднормено тегло – диабет, повишен холестерол, кръвна захар и др. Трети не могат да отслабнат на определени проблемни места – талия, корем, бедра. Така проблемът с премахване на излишните килограми се усложнява и за всеки, който се бори с него, усилията не са малко.

Нерядко се стига до драстични диети, депресия и дори хранене веднъж на ден. Или ползване на агресивни продукти, които блокират естествените функции на организма. И резултатите след поредната изтощителна диета са все по-кратки и по-невъзможни.

Затова е необходима алтернатива както на крайните диети и прием на синтетични препарати, така и на прекалено безобидните методи като например чаша чай.

И възможно най-добрият начин е да действаме с практически безвредни природни продукти, които са лесно усвоими от организма, за да го „накарат“ по-естествен начин да се раздели с излишните килограми. За да бъде резултатът траен.

Как пълноценно да решим проблема с наднорменото тегло и да отслабнем здравословно?

В зависимост от индивидуалните особености на организма и според търсените резултати, можем да подберем подходящия за нас продукт. Всеки един продукт от Фамилия Калорекс отговаря на специфичните нужди за регулиране на телесното тегло.

Calorex®/Калорекс ще отнеме излишната част от нашето тегло като увеличава естественото изгаряне на мазнините и предпазва от натрупването на нови. Заедно с това ще регулира обмяната веществата на организма като обаче щади разграждането на белтъчините.

Calorex® KLA/Калорекс КЛА потиска усвояването на мазнини, ускорява метаболизма, понижава холестерола и нивото на кръвната захар.

Calorex® Apetin®/Калорекс Апетин ще ни помогне да се справим с прекаленото желание за ядене.

Всеки един от тези продукти има още редица ефективни качества като за оптимален ефект можем да подберем и комбинираме приема на продуктите от Програма Калорекс.

Така можем да решим цялостно проблема с наднорменото тегло здравословно и трайно без да вредим на здравето си.

Сподели: