храни за сваляне на килограми

Ако това лято желаете да се разделите с излишното тегло, опитайте четирите полезни летни храни за сваляне на килограми, които ще ви предложим в следващите редове. Освен че са много вкусни, те са бедни на калории и стимулират по-лесното отслабване.

Полезни храни за сваляне на килограми през лятото

Горски плодове

Малини, къпини, боровинки или ягоди – които и да изберете, няма да сгрешите! Вкусните горски плодове са богати на важни за здравето нутриенти и имат ниско съдържание на калории. В една купичка горски плодове има 8 грама фибри – една трета от препоръчваното дневно количество фибри за жените и 20% от нужните количества за деня на мъжете. Фибрите усилват чувството за ситост и намаляват глада и желанието за хапване на сладки изкушения между основните хранения. Горските плодове са богати още на антиоксиданти и витамини B и C.

Краставици

Краставиците съдържат около 98% вода, което ги прави отлични за консумация през горещите месеци. Това обаче, което им отрежда място сред най-полезните летни храни за отслабване, е ниското им съдържание на калории. В 150 гр. краставици има едва 16 калории. Зеленият зеленчук можете да похапвате на салата, в свежи студени супи или наразян и неподправен – идеален десерт между основните хранения за деня.

banner

Шиш на грил

Грилованите шишове с крехко пилешко, пуешко, агнешко месо или риба, и чушки, лук и гъби, са идеални за основните хранения през лятото. Нетлъстото месо е богато на протеини и аминокиселини, които зареждат с енергия, подпомагат изграждането на мускулна маса и стимулират горенето на излишни мазнини.

Диня

Един от най-обичаните летни плодове хидратира оптимално организма, без да добавя излишни калории към дневния прием. Динята съдържа високо количество антиоксиданти, като каротеноидния пигмент ликопен и витамин C, носещи редица позитиви за здравето. Хапвайте повече от вкусния плод, нарязан и охладен, или приготвен във формата на освежаващо смути, и постигнете желаната форма с лекота!

Консумация на летни храни за сваляне на килограми, в комбинация с природен продукт – гаранция за успешно и здравословно отслабване!

Ефектът на изброените сезонни храни за отслабване може да бъде многократно повишен чрез прием на правилния продукт за стимулиране на горенето на мазнини и сваляне на килограми! Вашият най-верен съюзник в борбата с излишното тегло е Калорекс/Calorex®.

Калорекс е идеалното средство, което да включите в режима си за отслабване. Доказано спомага за редуциране на излишното тегло, изгаряне на натрупаните мазнини, потискане на натрапчивото чувство за глад и ускоряване на метаболизма. Всички свои положителни ефекти Калорекс дължи на балансираната комбинация от специално подбрани природни съставки с отношение към здравословното отслабване и поддържане на постигнатите резултати. Калорекс съдържа екстракт от плода Гарциния камбоджа (хидроксицитрат) и биологично активната форма на хром (хром пиколинат). Натуралният му състав го прави безопасен за здравето и подходящ за продължителен прием.

Сподели: