биреното коремче при мъжете

Биреното коремче при мъжете не е само естетически проблем, а играе роля и в здравословното състояние на мъжкия пол. Съществуват различни митове по отношение на неговото образуване. Затова и статията има за цел да обясни защо се получава и даде насоки за намаляване на обиколката в тази област. Продължете да четете и разберете повече по темата.

На какво се дължи биреното коремче при мъжете – отговорът се крие тук

Наистина ли биреното коремче при мъжете се появява от прекомерната употреба на бира? Господа, бъдете спокойни, няма научни данни, които да доказват пряката връзка между бирата и растежа на мастната тъкан в корема. Проблемът по-скоро се дължи на комбинация от фактори, като висококалоричен режим на хранене, генетична предразположеност, стрес и безсъние. Бирата, като фактор влияе обаче на засилване на апетита, така че не прекалявайте с консумацията й. За съжаление затлъстяването в областта на корема не е за подценяване и се разглежда като рисков фактор за редица заболявания. Това е така, защото се натрупват и вътрешни мазнини, наречени висцерални. Опасността при тях се крие в това, че те обхващат и вътрешните органи, а това със сигурност засяга тяхното правилно функциониране.

Мерки за намаляване на биреното коремче при мъжете

За голямо щастие съществуват няколко начина, чрез които могат да се намалят натрупаните в областта на корема мазнини. Разбира се, подходът изисква отдаденост и лична мотивация, но все пак става въпрос за поддържане на добро здраве и приятен външен вид. Опитайте тези неща и вижте дали имат ефект.

banner

Правилно хранене

Както при жените, така и при мъжете тайната за отслабването с дълготраен ефект се крие във вида храна и количеството, което се консумира. За намаляване на биреното коремче при мъжете е добре да се приемат повече протеини чрез храната. Обяснението идва от това, че белтъчините повишават чувството за ситост. Това означава, че постепенно ще се намали желанието за чести похапвания в големи порции. Освен това, ако мъжете са в режим на високопротеинова диета и едновременно с това спортуват, е напълно възможно едновременно да трупат мускули и да изгарят мазнини е областта на корема.

Редовна физическа активност

Движението е задължителна част за всеки вид отслабване, а в този случай е изключително полезно за топене на биреното коремче при мъжете. За да стане това, господата трябва да се придържат към комбинация от силови и аеробни тренировки. Силовите упражнения намаляват висцералните мазнини. Според направено проучване, тренирането с тежести за период от 10 седмици увеличава изгорените калории в покой със 7% и води до сваляне на 4 кг. Доказано съвкупността от кардио и силови тренировки изгаря повече телесни мазнини, особено в областта на корема, отколкото практикуването само на аеробни упражнения. Освен това кардио упражненията подобряват и сърдечно-съдовата система и намаляват стреса. 20-40 минути на ден са напълно достатъчни за дейности като джогинг, каране на колело, плуване, колоездене и др.

Природен продукт, който топи мазнините и биреното коремче при мъжете

Мъже, за да премахнете неприятното бирено коремче, спокойно може да се доверите на Калорекс / Calorex®. Това е изцяло натурален продукт, в състава на който влизат стандартизиран екстракт от Гарциния Камбоджа и биологично активна форма на хром – хром пиколинат. Тяхното взаимно допълващо се действие избирателно увеличава изгарянето на мазнини, потиска апетита и увеличава обмяната на веществата. Освен това, безспорно предимство на продукта е, че повлиява благоприятно нивата на триглицеридите и холестерола и регулира стойностите на кръвната захар. За оптимални резултати се изисква продължителен прием, но това не е проблем заради високия профил на безопасност на натуралното средство. Дозировката е по 2 капсули дневно, 30 минути преди хранене.

Потърсете в аптеките или поръчайте онлайн от електронен магазин МоМо – www.momo.bg, където често има актуални промоции.

Сподели: