бирено коремче

Само в Саединените американски щати половината от възрастното население има т.нар. бирено коремче. Проблемът е по-често срещан сред мъжете, а виновник за появата му далеч не е само бирата. Научете повече по темата.

Бирено коремче – бирата сама по себе си не е „виновна“ за появата му

Заради генетиката и хормоните жените и мъжете трупат мазнини на различни места по тялото. Дамите са предразположени към отлагане на мастни натрупвания по ръцете, бедрата и седалището, а господата – по корема. Голяма част от отложената мастна тъкан при представителите на силния пол е висцерална. Този тип мазнина е основната причина за биреното коремче, тъй като избутва коремната стена навън.

Тук е мястото да внесем едно важно уточнение – въпреки че се определя като „бирено“, коремчето далеч не е резултат само от бирата.

banner

Сама по себе си любимата напитка на германците е нискокалорична. 100 мл светло пиво съдържа средно 45 калории, тъмната бира – 48-52, вайс бирата – 45, червената крафт бира – 51 калории, а безалкохолната – едва 18. Видно е, че дори и най-калоричните бири – тъмните, имат по-малко калории, отколкото някои безлкохолни напитки. Проблемът е мезето и приемът на повече от чаша-чаша и половина, колкото е нормата за умерена консумация.

Биреното коремче и последиците, които води след себе си

Биреното коремче крие редица рискове за здравето. Висцеларната мазнина, която, както вече споменахме, е основната причина за появата му, обгръща стомаха, бъбреците, черния дроб и червата. В резултат се освобождават хормони, нарушаващи функцията на тези органи. Опасността от развитие на инсулинова резистентност, инфарт, инсулт, хипертония и някои видове злокачествени заболявания се увеличава.

За щастие, с внасянето на някои промени в начина на живот висцералната мазнина може да бъде елиминирана, а здравният риск – намален.

Изпитани съвети за трайно справяне с проблема „бирено коремче“

Специалистите съветват мъжете да преборят биреното коремче с помощта на:

Този природен продукт топи безпощадно упоритите мазнини в областта на корема и талията, но щади белтъчините. Дава мощен тласък на метаболизма и намалява апетита. Регулира кръвната захар, и понижава нивото на опасните мазнини в организма – холестерол и триглицериди.

Всичко това е възможно благодарение на рационалната комбинация от 500 mg екстракт от Гарциния камбоджа и 100 mcg биологично активна форма на хром. Дуото от активни съставки работи в пълна синергия.

Продуктът е напълно безопасен, има отлична поносимост и е подходящ за продължителен прием. За оптимални резултати е желателна по-дълговременна употреба.

Търсете в аптеките в цялата страна или поръчайте още сега от сайта на онлайн магазин МоМо – www.momo.bg, където често има изгодни промоции.

Сподели: